Förvaltarens varumärke befläckat av felaktigheter

september 14, 2010 12:00 f m

Idag skickas dagordningen till kommunens planerings- och ägarutskott ut. En viktig fråga handlar om Förvaltaren, vårt kommunala bostadsbolag. Moderaterna har publicerat i sin bilaga ett felaktigt påstående om att 312 miljoner kronor av bolagets pengar gått till spekulationer. Något som hela styrelsen reagerat starkt på och över partigränserna har styrelserepresentanter från moderaterna, socialdemokraterna och centerpartiet skrivit en artikel kring frågan.

Påståendet visar på hur okunnig den moderata oppositionens ledare är. Förvaltarens styrelse har lyft frågan och blivit tvungna att gå ut med ett förtydligande, för att lugna oroliga hyresgäster. Tyvärr är valrörelsen full av missförstånd och felaktiga siffror. Vilket jag antar beror på okunnighet, för inte kan det väl vara så att moderaterna medvetet far med osanning?

Förvaltarens VD och styrelseordförande redde ut begreppen för alla gruppledare. Här kan du läsa mer om sanningen om Förvaltaren. Jag hoppas detta leder till att Förvaltarens varumärke inte befläckas med fler felaktigheter.