4 minuter i 12

januari 3, 2014 9:30 f m

Firade in det nya året på ett torg på ”Kvinnornas ö”. Till min stora bedrövelse fyra minuter FÖRE midnatt. Första gången under mitt besök som något hänt före utsatt tid.

Så ligger redan fyra minuter plus 2014. Och det kan behövas, kommer bli ett intensivt och spännande år på många sätt.

Trots att det nya året bara varat några dagar så har flera stora sensationer redan skett. Bland annat visade det sig att Aladdinasken har en flärp. ET har uppenbarat sig i ett avhugget träd. (Två nyheter som Aftonbladet rapporterade om de första dagarna på det nya året)

Med denna start på supervalåret 2014 kan det ju bara bli bättre.

Mitt viktigaste fokus 2014 är såklart på den lokala valrörelsen, med målet att få förnyat förtroendet att leda staden även nästa mandatperiod. Så att den positiva utvecklingen av Sundbyberg kan fortsätta.

Vi kan se tillbaka på en framgångsrik mandatperiod. Många nya jobb har skapats, resultaten förbättras i skolan, Sundbyberg är rikast i landet, vi fortsätter växa mest, vi är lite hetare än New York. Men ändå finns det mycket mer att göra.

De närmaste veckorna slutför vi arbetet med det kommunalpolitiska handlingsprogrammet 2014-2018. Där kommer vi formulera våra ambitioner och visioner för de kommande fyra åren.

För valet handlar om framtiden, om vilket Sundbyberg vi vill se 2018.

20140102-233214.jpg