Går bra nu

februari 20, 2013 2:00 e m

Att fylla år är alltid tacksamt. Utan större prestation får man en massa uppmärksamhet.

Men äras ska de som äras bör, mina föräldrar. Bra jobbat!

En kort resumé av mina första år.

Föddes på Västerås BB, eftersom dåtidens landstingspolitiker lagt ned Fagerstas BB. Vad är väl 7 mil på skogsvägar i snöstorm.

Bodde i Fagersta i 8 år. En härlig tid, då vi byggde kojor på slänten vid skogen där det fanns två stora stenar. Bortanför de två stenarna fanns den stora gruvan som vi aldrig fick gå till. Dit gick jag ofta.

Familjen flyttade till Helsingborg. En härlig tid. Gick i mellanstadiet på en hyfsad skola där vi bodde. Spelade lite hockey, lärde mig att sitta på bänken och vara glad.

Började gymnasiet. Pratade sönder mattelektionerna och fick IG i matte C. Lärde mig ingen tyska, men såg ut som en G-elev så fick godkänt. Blev kär i en tjej som dumpade mig vid en strand i Båstad.

Gjorde lumpen i Hässleholm, regeringen sparade in slutövningen och vi fick mucka en månad tidigare än planerat. Började plugga i Lund, läste pedagogik och psykologi.

Flyttade till Stockholm. Kampanjade för att Sverige skulle rösta ja till euron. Men folket röstade nej.

Lite ombudsmannajobb, blev konsult och jobbade ibland utomlands. Tyckte om att flyga.

Blev Kommunstyrelseordförande i Sveriges snabbast växande kommun. Och så helt plötsligt var jag för gammal för att vara ungdomskandidat inför valet 2014. Men kommer nog gå bra ändå.

Håller på att planera min fest. Kommer bli en höjdare. Din inbjudan får du när du minst anar det. Inom fem år, kanske.

Och eftersom jag aldrig får visa leg längre, så kommer bildbeviset här. Jag lovar, är inte en dag äldre än 35.

20130220-002954.jpg