En blöt tillställning

november 20, 2012 6:17 e m

Gårdagens kommunfullmäktige var en ovanligt lugn tillställning. Den största motgången var en utspilld vattenflaska, som skapade en mindre bäck som passerade över mina handlingar, telefon och slutade i en blöt fläck längs mitt högra ben.

Dagen så här långt har inte inneburit några missöden. Hann dessutom tvätta två maskiner på morgonen, före 9. Så kommer fortsätta vara hel och ren resten av veckan. Första mötet för dagen var med ett litet företag i Sundbyberg. Därefter träffade jag ännu ett mindre företag som drabbats hårt av den förnyelse som pågår i centrala Sundbyberg. Först i form av Tvärbanan och när den var klar började vi renovera Vasagatan. Även fast det blir bra när det är klart är det kämpigt under byggtiden för många. Det kan jag förstå, och det är viktigt att staden, fastighetsägare och de som bygger gemensamt gör sitt bästa för att minimera störningen.

Apropå byggnation fick jag idag glädjen att ta ännu ett första spadtag. Den här gången för Borätt och Seniorgårdens två nya hus som byggs vid porten till Mälaren. Eller Bällstaån som vi kallar den i vardagligt tal. Två hus, med sjöutsikt, och i framtiden med en vacker park framför. Allt i västläge.

Ett attraktivt boende i Sveriges snabbast växande kommun.