En liten programförklaring

augusti 24, 2015 1:23 e m

sommarbildLedigheten fick ett abrupt slut för tre vekor sedan när jag plötsligt blev tvungen att börja jobba igen. Första arbetsuppgiften blev att skriva under en hög med avtal. Kändes skönt att vara saknad, eller iallafall att min namnteckning var det.

Sommaren har varit bra och avslappnad. Bland annat sett världens största blivande stenmonument av en indian, ätit tapas, badat och läst böcker. Men nog om det.

Eftersom bloggen har gått på lågvarv under sommaren passar jag på att göra en kort programförklaring.

Min ambition med bloggen är att regelbundet ge en uppdatering kring vad som är på gång i Sundbyberg, ur mitt egna perspektiv. Här kommer jag också kommentera några av de hundratals beslut som vi årligen fattar. Jag kommer ha några enstaka topplistor och publicera lite fina bilder. Allt jag skriver här är mina ord, här finns inga spökskrivare.

Om du letar efter långa uttömande analyser av rikspolitiken finns det bättre bloggar att läsa. Här är fokus Sundbyberg helt enkelt.

Med det ser jag framemot en givande höst. Jag tar gärna emot kommentarer på det jag skriver såklart.

Förutom en blogg så finns jag på twitter och instagram under namnet jonasnygren. Och såklart på Facebook. Sedan finns jag ju också i det verkliga livet, om du vill framföra en synpunkt, positivt eller negativt, så är det bara att säga hej när du ser mig. Rör mig oftast gående och ibland med buss.

Väl mött under hösten!