Från morgon till kväll

november 4, 2010 9:04 e m

Är en fortsatt intensiv period. Dagen började tidigt med ett möte i Solna med Nyföretagarcentrum Solna-Sundbyberg. Ett samarbete mellan näringsliv och kommuner för att stimulera till ökat nyföretagande. Kom lite sent till mötet vilket beror på att mötet planerats till det otillgängliga hotellet i Solna centrum. Kan konstatera att centrumbyggnaden har mycket att utveckla vad gäller skyltning, stört omöjligt att hitta rätt. Och när man väl är inne är det svårt att ta sig ut.

Dagen rasslade på med en intervju kring ett stort infrastrukturprojekt. Lunch på Marabouparken för att diskutera Sundbybergs framtida centrumutveckling. Intressanta tankar och idéer. Stressade tillbaka till kommunhuset för ännu en intervju, den här gången med tidningen Chef.

Hann med ytterligare ett möte kring centrumutveckling och kvällen avslutades med ett framtidsinriktat diskussionsmöte. Resultatet från det mötet hoppas jag snart kommer synas.

Efter en lång och hektisk period, först en valrörelse och därefter förhandlingar kombinerat med allt som tillhör en kommunstyrelse ordförandes vardag, har en rad saker prioriterats ned. Bland annat min lilla pärla, Spykern. Nu är det dags för däckbyte, rutbyte och en totalservice. Ska även festa till det med en liten tvätt.