Från tidig morgon till sen kväll

oktober 6, 2010 7:27 e m

Onsdagen bjöd på en rad intressanta möten och diskussioner. Lunchen tillbringades tillsammans med näringslivsdirektören där vi diskuterade hur området kring Kv Banken (som i folkmun kallas Bananhuset) ska utvecklas. Det viktiga för mig är att det tas ett helhetsgrepp kring hur de omkringliggande kvarter kan utvecklas på ett bra sätt. Gatumiljöer och de två torg som finns inom området (Sundbybergs torg och ytan framför Bananhuset) ska kunnas utvecklas och bli attraktiva mötesplatser.

I det förslag till investeringsbudget som nu ligger för förhandling finns medel avsatta för renovering av Sundbybergs torg. Det är en viktig central plats som idag inte utnyttjas fullt ut. I samband med att gamla stadshuset och tillhörande kvarter utvecklas blir torgmiljön en viktig pusselbit.

Övriga möten under dagen handlade bland annat om organisationsfrågor. Kvällen avslutades med sossefest på Prime PR. Trevligt, serverades både öl och kycklingklubbor. Plus en massa trevliga bekantskaper. Vad mer krävs för en lyckad kväll?