Men vem i helsefyr är målgruppen

oktober 9, 2010 7:55 e m

Bromma Blocks är namnet på den nya gallerian i Bromma. I den gamla flyghangaren på Bromma, som tidigare inrymde en Coop Forum butik, har KF fastigheter byggt en ny galleria. Målgruppen sägs vara välbeställda och moderna konsumenter boende i närområdet, vilket väl får antas vara Bromma och centrala Sundbyberg. En ganska trevlig anläggning, med ett hyfsat utbud av butiker. Lyckades köpa en kavaj, med armbågslappar och en jacka. Armbågslappar är coolt, även fast vissa mindre insatta vänner hävdar att det är gubbigt…

Kan även rekommendera fiskrestaurangen på restaurangtorget. Åt en fräsch räktallrik med tillhörande dryck i form av en lättöl. Gott och mättande.

Besökte även det lokala Systembolaget som enligt SvD tillhör de butiker i Sverige som säljer flest årgångsviner. Slog till på ett riktigt billigt sydafrikanskt årgångsvin från i år för 70 spänn. Jag är inte kräsen jag. Passade även på att inhandla några fulöl i form av Budweiser. Är såld på blaskig öl. En liten fetish jag har. Ju blaskigare ju bättre.

I brist på ett fullt kylskåp hemma kan jag även tipsa om att det går att äta sig mätt i den nya VI butiken på Esplanaden. Riktigt välfylld kött och ostdisk. Passade på att provsmaka härligt tunna skivor skinka, ostar och en röra gjord på hamburgerkött. Väluppfostrad som jag är kompenserade jag så klart handlaren genom att investera hela veckans matbudget på diverse mat.