Nu är det klart!

november 24, 2010 9:35 f m
Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna är överens om att gemensamt ta ansvar för staden de närmaste fyra åren.
Under ett flertal veckor har vi nu förhandlat för att formulera en gemensam politisk plattform. Vi har haft väldigt bra diskussioner och det bådar gott för de närmaste fyra åren. Jag är väldigt nöjd med den här överenskommelsen, vi har tillsammans utvecklat en mycke bra politisk plattform. Plattformen innehåller en rad viktiga framtidssatsningar, investeringar i skola, förskola, äldreomsorg och satsningar på kultur och fritid. Samtidigt som vi är skuldfria och kan sänka skatten.
Samarbetet innebär att vi får 25 mandat i kommunfullmäktige. För att koalitionens förslag ska röstas ner krävs att Moderaterna, Vänsterpartiet, Folkpartiet och Sverigedemokraterna går ihop, vilket jag inte tar för troligt.
Ser fram emot de kommande fyra åren med tillförsikt! Det ska bli spännande att ta Sundbyberg vidare in i framtiden tillsammans med våra nya samarbetspartners och resten av sundbybergarna.