Ont i magen

oktober 7, 2013 5:44 e m

De senaste veckorna har jag varje måndag gått till jobbet med en gnagande värk i magen. Det är ju härligt att söndagsträningarna ger effekt. För de senaste söndagarna så har jag och min bror kört övningar. Och även om det är svårt att se något resultat så känns det iallafall. Ibland så även i sätesmuskulaturen.

När jag i fredags träffade på min gamla kollega Curt Malmborg utbrast han spontant ”vad fyllig du ser ut”. Osäker på vilken reaktion Curt hade hoppats på. Ett glatt leende, kanske en spontan dans. Uppenbarligen blev jag inte tillräckligt glad, eftersom han snabbt lade till ”positivt menat, alltså”.

Efter den kommentaren kände jag mig extra pepp när det var dags för söndagens träning. Vilket resulterade i en vacklade gång till jobbet i morse. Där jag i postfacket hittade en  Iformtidning. Med en post-itlapp ”Kom igen nu Jonas!”. Hela fyra sidor med tips på övningar som går att göra själv i vardagsrummet. Bland annat hoppa hopprep, svínga med en 12 kilos kettleball och lite stående utfall på det. Kan därmed förvarna om att det kommer dåna och dunka rejält i lägenheten närmsta åren.

20131007-174647.jpg