Så gick en vecka

september 7, 2012 10:03 f m

Fredag! Styrelseöverläggning och hela eftermiddagen diskussion om Hallonbergen-Örs utveckling på Marabouparken. En bra slut på veckan.

Men veckan har så här långt bjudit på en rad intressanta händelser. Här ett litet axplock i topplisteform. Fått lära mig att sådana är populära.

Bästa styrelsemöte på Marabouparken
Styrelsemöte med stiftelsen Marabouparken. På bara två år har konsthallen etablerat sig som ett viktigt besöksmål, som dessutom ger Sundbyberg mycket medial uppmärksamhet.

Vanligaste tema på veckans möten
Hm, svårt, men på första plats hamnar stadsutveckling Hallonbergen-Ör, 4 möten. På delad andraplats, Infrastruktur och Vatten/avlopp/diverse
avfall 2 möten.

Bästa företagsbesök
Som alltid på tisdagar gjorde vi företagsbesök. Den här veckan på företaget Accessgate som arbetar med digital infrastruktur.

Mest oväntade 2 timmarsmötet
När jag engagerade mig politiskt hade jag ingen aning om att det går att diskutera kommunallagen i två timmar. Nu vet jag bättre.

Flest nya ansikten i ett rum
Träffade 50 nyanställda tillsammans med kommundirektören för att berätta om staden, våra kommande utmaningar och om rollfördelningen mellan politik och tjänstemannaorganisationen.

Största framgångar på träningssidan
Fick lära mig puta med rumpan och lyfta en skivstång framför en spegel i onsdags. Nästa steg är att addera vikter. Och se cool ut. Så småningom ska jag även lägga till ljudeffekter.

Sötaste hundbild
Men mest oväntat i veckan är ändå att föräldrarnas hundar Vincent och Kelvin fått en lillasyster. Lilla Malva. Ser ju ut att vara en söt och lugn krabat. Den felaktiga bild fick jag även av Kelvin och Vincent, ska dock tilläggas.

20120907-120244.jpg